Wat doen we

JTS Z0 geeft verschillende soorten theater- en danslessen op diverse niveaus, waarbij doorstroming mogelijk is. Zij verzorgt een vast buitenschools cursusaanbod met basisklassen theater en dans, opleidingsklassen en productie groepen. Een cursus bestaat uit 25 lessen en 2 voorstellingsbezoeken met een Meet & Greet met acteurs. Zelf staan de leerlingen minimaal 2x per seizoen in de spotlight. Tijdens de open lessen in de studio voor de kerst en in het Jeugdtheaterschool Presentatie weekend in april.

Rondom voorstellingen organiseert JTSZ0 scholenfestivals voor het basis- en voortgezet onderwijs. Ook verzorgt JTSZ0 speciale binnen –en buitenschoolse projecten, o.a. aansluitend bij de brede school.

Voor het opzetten van nieuwe samenwerkingsprojecten staan wij altijd open. Neem hiervoor contact op met Irene Lips per telefoon 020-4000 771 of per email: irene @jtszo.nl

Lesschema

Aanmelden

U kunt zich hier online aanmelden voor een cursus

Ook kunt u het aanmeldingsformulier printen

Indien u een stadpas heeft of de leskosten niet kunt betalen, neem dan contact op met het jongerencultuurfond www.jongerencultuurfonds.nl

Natuurlijk kunt u  met ons contact opnemen 020 4000771 dan helpen wij u verder. Ieder kind is welkom!

Klik hier voor het reglement van JTSZO 

Voorstellingen

Onze voorstellingen zijn de laatste schakel op de school in de piramide van talentontwikkeling. Tijdens de cursus leer je hoe het is om een voorstelling te maken, de committent aan te gaan van 35 weken, er zijn, en op tijd, teksten te leren, en op te treden voor publiek. Kijk bij: wat deden we om een indruk te krijgen van de voorstellingen van de afgelopen jaren.

In het verleden ontvingen we subsidie voor het maken van deze voorstellingen maar dat geld is er nu niet meer.  We zijn overgestapt op het maken van voorstellingen nieuwe stijl  met een “verlengd leven”, voorstellingen die na de presentaties herhaald  kunnen worden. De voorstellingen worden veelal gemaakt door onze docenten,  oudleerlingen die verder gegaan zijn in hun vak. De voorstellingen worden gemaakt in één seizoen tijdens de lessen van de jeugdtheaterschool, maar hebben een vervolg. De makers  storten een deel van de opbrengst weer terug omdat ze vinden dat de jeugdtheaterschool moet blijven bestaan. JTSZO helpt ze met coaching, ondersteuning binnen hun vak.

Alle voorstellingen nieuwe stijl kunnen op verzoek en in overleg gespeeld worden op onze locatie of op een door u gewenste locatie, geheel of gedeeltelijk. Bijvoorbeeld als afsluiting van een congres, een personeelsbijeenkomst of een project op school.

Check hoe de voorstelling 10 HOOG een van de educatieve producten van de OBA is geworden. #Mediachallenge

 

 

Jeugdtheaterschool Zuidoost biedt een creatief  podium voor de jonge bewoners van Amsterdam en omstreken. Wij dagen kinderen en jongeren uit om het beste uit zichzelf te halen. Wij helpen ze te groeien in hun ambities. De school bestaat 15 jaar en is sinds 2009 gevestigd in het prachtige Bijlmer Parktheater.

Schrijf je nu in!