Wie zijn we

Wij zijn een jeugdtheaterschool in de Bijlmer. Kinderen leren bij ons de cultuur om hen heen bewust waar te nemen en hun eigen verbeeldingskracht te gebruiken om zichzelf uit te drukken. Ze leren de verbanden en samenhang te zien tussen de verschillende disciplines en leren verschillende technieken te hanteren om zichzelf te uiten en de wereld om zich heen te onderzoeken. Last but not least leren ze hun kunst en cultuurervaringen met elkaar te delen en hebben daar plezier in.

Visie en missie

De missie van de school met daarbij de culturele, sociale en economische waarden is:
‘Jeugdtheaterschool Zuidoost (JTSZO) staat voor de persoonlijke ontwikkeling van peuter tot 19-jarigen in Amsterdam Zuidoost. (Waarden: passie, verrijking, inspiratie, kwaliteit en laagdrempelig) op het gebied van theater en dans (Waarde: multidisciplinair) met aandacht voor talentontwikkeling, spelplezier en sociaal-maatschappelijke vaardigheden. (Waarden: kwaliteit, verrijking, inspiratie, samenwerking,flexibel en professioneel).’

Organisatie

Bestuur

Sjoerd Jans, Interim voorzitter, directeur CREA
John Lachman, Penningmeester, Adjunct Directeur SWAZOOM

Bianca Montsanto, Secretaris, Project Manager Global reporting ING Bank.
Johannes Scholten, Alg. Bestuurslid, Adjunct Directeur American Chamber of Commerce.
Micha Hamel, Alg. Bestuurslid, Componist, Dirigent, Dichter

Staf

De directie van de JTSZO bestaat uit Irene Lips, algemeen directeur. Irene zorgt ervoor dat alle organisatorische en zakelijke kanten van de JTSZO kloppen. Daarnaast stuurt zij iedereen aan die bij de JTSZO betrokken is en is zij eindverantwoordelijk dat alles goed verloopt.

Op kantoor is Pia Schuuring een spin in het web. Ze aanspreekpunt voor educatie projecten. Ook staat zij de regisseurs productioneel bij.

Artistiek team

Bij de JTSZO speelt niemand de baas en werkt iedereen even hard. Ons artistiek team bestaat uit: Sophie de Vries, Hanke Sjamsoedin, Margriet Brosens, Jeritza Toney, Carmen Lamptey, Jeffrey Flu, Rahana Oemed, Wieke Hoekstra, Pia Schuuring, Priscilla Vaudelle, Tim van de Heuvel, Nina Haanappel, Roxanne Stam, Sean William Bogaars, Marly Philips, Linar Ogenia, Tessa van der Bijl, Maggy Krizanic, Yahmani Blackman, Guillano Herdigein, Ginovier Bulo, Eva de Jongh, Nadine Baadjou.

 

Vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures voor medewerkers of docenten. JTSZO is altijd op zoek naar creatieve mensen met mooie ideeën. Stuur je motivatie brief en CV naar Irene Lips irene@jtszo.nl of kijk hier voor actuele vacatures.

Jeugdtheaterschool Zuidoost biedt een creatief  podium voor de jonge bewoners van Amsterdam en omstreken. Wij dagen kinderen en jongeren uit om het beste uit zichzelf te halen. Wij helpen ze te groeien in hun ambities. De school bestaat 15 jaar en is sinds 2009 gevestigd in het prachtige Bijlmer Parktheater.

Schrijf je nu in!