Win-Win

Maatschappelijk betrokken ondernemen is het vrijwillig investeren van expertise, menskracht, faciliteiten en netwerken in de lokale samenleving. Kortom: een win-win situatie. U steunt ons, wij helpen u.

Steun daarom de talentontwikkeling van kinderen op het gebied van theater, dans en muziek in de regio Zuid-Oost. De Jeugdtheaterschool Zuid-Oost (JTSZO) kan dankzij uw gulle bijdrage doorgaan met het stimuleren van nieuwsgierigheid, zingeving en creativiteit. Ook helpt u ons door een workshop, teambuilding, of voorstelling op maat bij ons te boeken. We zijn experts in jongeren marketing en hebben een castingbureau voor kinderen en jongeren.

 

De talenten van vandaag zijn de professionals van morgen. Onze oud-leerlingen koesteren de ervaringen die ze hebben opgedaan bij JTSZO en brengen dit over op de nieuwe generatie jonge talenten. Zij kennen de wijk en school als geen ander en zetten hun expertise in als docent, begeleiden onderzoek, workshops, stages en masterclasses en functioneren als klankbord. Dus: investeer in de toekomst, investeer in uw onderneming.  

Hier de diverse activiteiten die we in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen aan uw bedrijf kunnen leveren. De kernwaarden van JTSZO: jong, authentiek, urban, lifestyle, brutaal en betrokken, verbinden we graag aan uw merkwaarden. Vraag vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden verder te verkennen!

Naast ruilen kunt u ons natuurlijk ook financieel steunen. JTSZO heeft de culturele ANBI status  en schenken kan belastingtechnisch heel interessant zijn.

 

Hier vind u meer informatie over alle Activiteiten en mogelijkheden die wij bieden.

Jeugdtheaterschool Zuidoost biedt een creatief  podium voor de jonge bewoners van Amsterdam en omstreken. Wij dagen kinderen en jongeren uit om het beste uit zichzelf te halen. Wij helpen ze te groeien in hun ambities. De school bestaat 15 jaar en is sinds 2009 gevestigd in het prachtige Bijlmer Parktheater.

Schrijf je nu in!