Activiteiten die wij bieden

4

Jongeren marketing
JTSZO kent de doelgroep jongeren als geen ander. We zijn uw sparringpartner in een brainstorm, we hebben inzicht in urban trends en kunnen antwoord ge­ven op vragen als: wat doen jongeren in de Bijlmer? Waar liggen hun interesses? & Hoe benader je bepaalde (jonge) doelgroepen?

Marketing acties 
Een unieke Flashmob met jonge dansers en acteurs op een drukke locatie als marke­ting-actie voor uw bedrijf? Wij denken graag met u mee over locaties en invals­hoeken voor reclames of andere acties.

010

Casting 
Wij kennen onze cursisten vanaf dat ze kunnen lopen tot 19 jaar en we kennen de afgestudeerde ac­teurs, dansers en figuranten uit de Bijlmer. We leveren talenten aan casting bureaus die samenwer­ken met grote mediaconcerns en beschik­ken over een uitgebreide beeldbank met authentiek foto-en videomateriaal. Op zoek naar een jong gezicht? Neem contact met ons op.

047

Teambuilding
Onze professionele leekrachten verzorgen voor uw bedrijf, intern of op locatie, een unieke teambuildings-workshop. Een dag waarin uw medewerkers elkaar beter leren kennen door bijv. een workshop dans, rap of improvisatie.


Out of your comfort zone!

Ons team kan als geen ander positieve energie opwekken en uw medewerkers uit hun comfortzone halen. Tijdens zo’n bijeenkomst geven wij een warming up, stimuleren creativiteit in denken / doen en maken hen los van hun vaste patronen. We zijn brutaal genoeg!

045

Workshop presenteren
Tijdens de workshop presenteren / camera-acteren neemt een professionele leerkracht de angst voor de camera weg en leert hoe iemand ontspannen een presentatie kan geven. Deze workshop kan met een groep of individueel gevolgd worden.

foto rotary

Voorstelling
Voor de afsluiting van uw congres, product-presentatie, realatie-evenement of personeels-uitje: een unieke, op maat gemaakte show in het Bijlmer Parktheater. De voorstelling wordt uitgevoerd door leerlingen of oud-leerlingen van JTSZO.

Geïnteresseerd, neem contact met ons op!

Schenking
U kunt ons ook sponseren zonder tegenprestatie.  Stort op rekening NL24 RABO 168 766 140 t.n.v. JTSZO o.v.v. Lesfonds. Het geld dat we ontvangen wordt gebruikt om kinderen te helpen die graag lessen willen volgen bij de JTSZO maar die dat niet kunnen betalen. U kunt dit geld als schenking van de belasting aftrekken.

doneer image
IDEAL_MOLLIE_BETALEN_DONEREN_AQZSUAWWMX

Bank:


Referentie:


Bedrag:


Schrijf je nu in!