Kunstschooldagen

28 Maart

29 Maart

Acteren kun je leren!

Het podium als vrijplaats om te fantaseren. Talenten van Jeugdtheaterschool Zuidoost spelen tijdens Kunstschooldag(en) al improviserend een paar scènes en gaan dan de confrontatie aan met het publiek, met jou dus. Als je durft! Bij JTSZO ontdek je waar je goed in bent. En ervaar je dat hoe vaker je acteert, hoe meer je durft en beter je wordt. Alle JTSZO-leerlingen treden drie keer per jaar op in het Bijlmer Parktheater. Hoe beter, hoe meer optredens. De acteurs die tijdens Kunstschooldag(en) spelen, zijn super goed.

Ze hadden al voorstellingen in het Bijlmer Parktheater, Ostade A’dam, de Krakeling, het Concertgebouw en het International Theater Amsterdam. Sommige zelfs in het buitenland! En vandaag dus in de grootste bioscoop van Nederland! Wist je trouwens dat alle JTSZO-spelers mede-regisseur zijn? Hoe dat precies in elkaar zit, mag je na afloop van de voorstelling vragen aan de spelers én de regisseur. Zij blijven speciaal voor jou en je klasgenoten!

Workshops

De beste voorbereiding op de voorstellingen is het ervaren van een theaterworkshop van een professionele theaterdocent, mogelijk in samenwerking met een speler van de JTSZO. Deze theater-educatieve workshops, die te maken hebben met de thematiek van de voorstelling bieden wij aan en kunnen voor- en/ of na het voorstellingsbezoek plaatsvinden.

Vervolg traject – Freedom of Expression

Leerlingen die enthousiast worden van de theaterworkshops en de voorstelling hebben de mogelijkheid om zich te verdiepen in theater bij de JTSZO. Wij bieden workshops aan kinderen en jongeren van 2-20 jaar.

Voor meer informatie over de workshop, het vervolgtraject of het voorstellingsbezoek, neem contact op met ons!

Contact opnemen